2 Dakika Kural için Yangın Kapısı Fiyatları

Wiki Article

Evgin çıkış kapıları, yangın sırasında yangının yayılmasını önleyen ve insanların emin bir şekilde tahliyesini sağlayıcı hayati öneme iye bir yapı elemanıdır.

Kullanılacak nefer skorsı 100 kişsağlıklı aşan yerlerde ve kesinlikle son çıkış kapılarında PUSH BAR veya PANİK BAR olmalıdır.

Tüm yangın kasası ve kanatları yüce lafınlıkta ambalaj naylonu ile paketlenmektedir. Kanat ambalaj naylonu montajdan sonra da bapnın üzerinde tutulabilir. Sonunda montajdan sonrasında dokumalabilecek sıva tamiratı ve boya konuleri yüz baplar muhatara görmez.

Bu sınıflandırma, yangın kapılarının ne denli süreyle yangına dayanabileceğini belirtir. Örneğin, A dershaneı bir yangın kapısı genellikle 60 dakika, B dershaneı bir yangın kapısı ise 30 zaman süresince yangına karşı peklik gösterebilir. Yangın bapsı seçer, bu dayanıklılık sınıflarını dikkate almanız önemlidir.

Başkaca, ivedi çıkış kapısı olarak da adlandırılan bu kapılar, yakışır şekilde konumlandırıldığında hızlı tahliyeleri destekler.

Kapının kendi kendisini kapatmasını sağlamlayabilen yaylı menteşenin taçı sıra opsiyonel olarak alınan hidrolik karakol ile daha pıtrak kullanım katkısızlanabilir.

Yangın kapısının ürün kalitesi ne denli hayırlı ise buna rabıtlı olarak da yangına metanet süresi artmaktadır. Dolaysıyla ürün kalitesinin atması da beraberinde yükselmek geriışını getirmektedir.

Defa skorsı: Binaların bitirme skorsı kapıların sayısını belirlemede rol oynar. Yangın Kapısı Çok katlı yapılarda her katta bir kıta ivedili çıkış bapsı mevzi almalıdır. Mualla katlı dokumalarda katlar arasındaki intikallerde bile kapılar bulunabilir.

Ciddi sınıftaki emekyerlerinde bile insanların bir an önce binadan ayrılmalarını kolaylaştırmak için çift kanatlı yangın kapısı yeğleme edilebilir.

Yangın kapısı, bir binada yangın çabucak kullanılan bir asayiş önlemidir. çoğu kez yangın merdivenlerinde, evgin çıkış noktalarında veya yangınla mücadele ekipmanlarının bulunduğu odalarda bulunur. Yangın kapıları yangına dayanıklı malzemelerden mamultır ve yangın sırasında alevlerin ve esrarın yayılmasını engellemeye yardımcı olur.

Evlerin ve iş yerlerinin emniyetliği, süresince bulunan insanlarla birlikte kıymetli eşyaları esirgemek namına…

Yangın kapıları, yangın esnasında insanoğluın kaçışını kolaylaştırmakla kalmaz, aynı zamanda yangının yayılmasını da önler.

Fakat genelde kullanılan biçimi aşağı dosdoğru itilen ve kolayca açılmasını sağlayan panik düzen şeklindedir. Mühlik durumlarda kullanılacağı muhtevain olabildiğince alışverişlevsel şekilde görev yapmalıdır.

Tahliye Süresini Kısaltma: Kapıların bir binada var olma sebeplerinin başında müstacel durumlarda tahliye süresini kısaltma teamüllevi gelir.

Report this wiki page